Transpordifirmad hoiavad kasko pealt kokku

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veok.
Veok. Foto: Peeter Langovits

Paljud Läänemaa transpordiettevõtted on loobunud sõidukite kaskokindlustusest, riskides õnnetuse korral suure kulu kandmisega, kuid hoides maksetelt kokku kümneid tuhandeid kroone kuus.


«Jah, vanemate masinate kaskokindlustusest oleme loobunud,» ütles Lääne Teed OÜ tegevdirektor Tarmo Kander. Selle otsuse tegi ettevõte juba möödunud aastal, kirjutab Lääne Elu.

Kanderi sõnul on kokkuhoid vabatahtlikult sõidukindlustuselt ehk kaskokindlustuselt küllaltki suur, summa jättis ta siiski nimetamata. Üldse loobus Lääne Teed ligi kümne sõiduki kaskokindlustusest.

Läänemaal tegutsev suurim transpordifirma Est-Trans Kaubaveod loobus samuti tänavu jaanuarist sõidukite kaskokindlustusest. Est-Transi nõukogu esimees Sulev Saareväli ütles eelmisel kuul ajalehele Äripäev, et ettevõte hoiab kaskokindlus­tusest loobumiselt kokku 2,5 miljonit krooni aastas. Firmal on umbes 150 veokit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles