Fazeri tegevjuht lahkub kuuekümnendal sünnipäeval ametist

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer
Fazer Foto: AFP/SCANPIX

Fazer Grupi president ja tegevjuht Karsten Slotte teatas, et lahkub ettevõttest käesoleval aastal, mil tähistab oma 60. sünnipäeva. Slotte on töötanud Fazeris alates 1997. aastast, Fazer Grupi presidendi ametit peab ta 2007. aasta novembrist.

«Perefirmas töötamine on privileeg. Oleme viimastel aastatel juhtkonna ja töötajate koostöös edukalt tugevdanud oma kaubamärke, arendanud uusi tooteid ning toote- ja teenusekontseptsioone, pidades silmas klientide ja tarbijate heaolu. Areng on olnud kasumlik ja oleme vallutanud uusi turge. Ettevõte on väga heas vormis, mistõttu on just nüüd õige aeg juhtimine üle anda. Soovin järgnevatel aastatel veeta rohkem aega oma perega, kuid jään aktiivseks ka ärimaailmas, olles erinevate ettevõtete nõukogus,» sõnas Karsten Slotte.

Fazeri juhatus on algatanud uue presidendi ja tegevjuhi värbamisprotsessi. Karsten Slotte jätkab kuni uue tegevjuhi leidmiseni oma praeguses ametis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles