Bussijaama pärast käib konkurentide vihane sõda

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna bussijaam avati eriti meeleolukalt - reisijaid võtsid vastu Marju Länik, Birgit Varjun, Andrus Vaarik, Veiko Täär ja Valdo Jahilo. Kohal oli ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, muusikalise etteaste tegi ansambel Greip.
Tallinna bussijaam avati eriti meeleolukalt - reisijaid võtsid vastu Marju Länik, Birgit Varjun, Andrus Vaarik, Veiko Täär ja Valdo Jahilo. Kohal oli ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, muusikalise etteaste tegi ansambel Greip. Foto: Viktor Burkivski

Bussiärimees Hugo Osulale kuuluv Tallinna bussijaam palub majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumilt abi Läti konkurendi Ecolinesi ohjeldamiseks. Viimane süüdistab aga Osulat enda turult eemaletõrjumises.

Bussijaama juhatuse liikme Andres Osula allkirjaga ministeeriumile saadetud kirjas seisab, et kaos väljumisaegadest kinnipidamisel häirib bussijaama liiklust ja tihe sõiduplaan võib ohustada reisijaid, kirjutab Äripäev.

Bussijaama üks omanikke Hugo Osula – teine omanik on tema abikaasa – märgib, et Ecolinesi sõidugraafik on aetud nii tihedaks, et kui tuleb ummik või teeolud lähevad halvaks, siis buss hilineb. Hilinedes pole Ecolinesil seda platvormi, mis neile on broneeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles