Turismifirmade liit: kogu turismisektor hoiab Estonian Airile pöialt

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Täna Estonian Airi ja pilootide vahel sõlmitud kollektiivleping on Eesti Turismifirmade Liidu sõnul oluline edasiminek ning tähtis Eesti turismisektori stabiilsusele.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Kristen Lahteina sõnul on praegune olukord lennunduses keeruline ning streigi ärahoidmine ja uue kollektiivlepingu sõlmimine reisijate ja ka Eesti  turismisektori jaoks olulise tähtsusega. «Reisijad on Tallinna Lennujaamast väljuvate lennuühenduste arvu vähenemise tõttu viimasel ajal olnud üsna kehvas olukorras ning igasugune positiivne toon meid puudutaval lennundusturul süstib optimismi,» ütles Lahtein. «Peame mõistma, et Estonian Airi edasine saatus ei sõltu ainult Euroopa Komisjonilt tulevast otsusest ega ka ettevõtte töötajatest vaid eelkõige reisijatest endist. Kogu turismisektor hoiab Estonian Airile pöialt.»

Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid on seotud liitu kuuluvate ettevõtete majandushuvide kaitsmisega turismi valdkonnas ning turismiteenuste kvaliteedi parandamisega. ETFLi kuulub 65 liiget ja kaasliiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles