Lendurid lükkavad streigi päeva võrra edasi

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka uus majandusaasta ei alanud Estonian Airile tõenäoliselt hästi, sest pilootide streigihoiatus on mõjutanud piletimüüki.
Ka uus majandusaasta ei alanud Estonian Airile tõenäoliselt hästi, sest pilootide streigihoiatus on mõjutanud piletimüüki. Foto: Küllike Rooväli

Estonian Airi pilootide streigikomitee otsustas esmaspäevaks kavandatud streigi esialgu teisipäevale lükata.

Tulenevalt eilsest kollektiivlepingu tingimuste osas sisulisele kokkuleppele jõudmisest Estonian Airiga otsustas lendurite assotsiatsiooni streigikomitee edasi lükata homme kella 05.30ks kavandatud streik ööpäeva võrra, teisipäeval kella 05:30ni.

Piloodid ootavad samas ära Estonian Airi nõukogu otsuse, lootes kollektiivlepingu kinnitamist, kinnitas liinilendurite liidu juht Rauno Menning. Nõukogu koguneb lennufirma kõneisiku Ilona Eskelineni sõnul esmaspäeval korralisele koosolekule.

Streik algab teisipäeval, kui selleks hetkeks ei ole streigi vältimiseks vajalik uus kollektiivleping sõlmitud ja jõustunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles