Endine kolmikhüppaja osaleb kahtlases müügiskeemis

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virge Naeris golfirajal
Virge Naeris golfirajal Foto: Liis Treimann

Endine kolmikhüppaja Virge Naeris kiidab toidu- ja tarbijakaitseameti poolt taunitud toidulisandit, nimetades oma tegevust ise soovitusturunduseks.

Kui Naeriselt Kyäni-nimelise toidulisandi kohta pärida, jäävad kõrva laused, nagu: «ma pole veel ühegi sellise teemaga haakunud, kuid seekord haakusin puhtalt seepärast, et see toode oli sümpaatne», «mina usaldan, kui mulle räägib tuttav, kes on saanud oma kogemuse» ning «sealt ma saan kõik vajalikud ained ja minule endalegi üllatuseks nad toimisid nii hästi», kirjutab Õhtuleht.

Kui Naeriselt selle preparaadi müügi lubatavuse kohta küsiti ja müügiskeemi seaduslikkuses kaheldi, kinnitas ta, et kõik on seaduslik ja tegemist on soovitusturundusega, millel pole keelatud püramiidskeemiga mingit pistmist.

Paraku on veterinaar- ja toiduamet lubamatu aine sisalduse tõttu keelanud ühe neljast Kyäni kaubamärgi all müüdavast tootest ning heidab toodete turustamisele ette ka teaduslikult tõestamata ja seega keelatud väidete kasutamist.

«See on väga kaugel illegaalsest ärist, sest firma taga on inimesed, kellel kindlasti ei ole vaja endale mingit jama tekitada,» oli Naerise vastus küsimusele, miks ta arvab, et kõik on seaduslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles