G4Si eksjuht asub Elektriraudtee etteotsa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ossip
Andrus Ossip Foto: Erakogu

Reisijateveo operaatori Elektriraudtee uue juhatuse esimehena alustab tööd endine turvafirma G4S Eesti ASi juhatuse esimees Andrus Ossip.

Elektriraudtee nõukogu esimees Toivo Promm ütles BNSile, et Ossip alustab tööd 14. jaanuaril. Praeguse juhatuse esimehe Kaida Kauleri tööleping lõppeb 13. jaanuaril. Kokku laekus juhatuse esimehe konkursile 11 avaldust.

Andrus Ossip oli krediidiinfo andmetel G4S Eesti juhatuse liige 2000. aasta maist kuni 2012. aasta novembrini. Praegu on Ossip ASi G4S Baltic, ASi G4S Soome, ASi Alarmtec ning ASi Ühisteenused nõukogu liige.

Elektriraudtee juhatuse esimehe tööülesannete hulka kuulub ettevõtte terviklik strateegiline juhtimine ning äri-, arendus- ja teenusprotsesside eesmärgipärane arendamine ja elluviimine. Juhatuse tegevus on suunatud ettevõtte võimekuse kasvatamisele ja positsiooni kindlustamisele Eesti-ülese reisijateveo teenuste osutamisel, tagades uue veeremi sujuva kasutuselevõtu.

Elektriraudtee juhatusse kuulub lisaks esimehele veel juhatuse liige Riho Seppar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles