Kohus keelab väikeaktsionäridel BLRT nime kasutamise

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdseks suures riius BLRT Grupi aktsionärid Fjodor Berman (vasakul) ja Mihhail Gnidin (paremal) 2007. aasta veebruaris koos Norra äripartneri Rolf Fiskerstrandiga.
Nüüdseks suures riius BLRT Grupi aktsionärid Fjodor Berman (vasakul) ja Mihhail Gnidin (paremal) 2007. aasta veebruaris koos Norra äripartneri Rolf Fiskerstrandiga. Foto: Peeter Langovits

Kohtu ettekirjutuse kohaselt peavad kontserni BLRT Grupp aktsionärid Mihhail Gnidin ja Valeri Kovalenko nende enda poolt asutatud ettevõtte BLRTHolding nimest välja jätma tähekombinatsiooni BLRT.

Harju maakohus kinnitas, et antud kaubamärk on kontserni BLRT Grupp intellektuaalne omand. Kohus märkis lisaks, et tähekombinatsiooni BLRT kasutatakse ainult kontserni kuuluvate ettevõtete nimedes, ning BLRT Grupil on õigus keelata teistel ettevõtetel unikaalse tähekombinatsiooni BLRT kasutamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles