Deutsche Telekomi tegevjuht astus tagasi

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deutsche Telekomi taanduv tegevjuht Rene Obermann
Deutsche Telekomi taanduv tegevjuht Rene Obermann Foto: SCANPIX

Deutsche Telekomi tegevjuht Rene Obermann teatas eile ootamatult tagasiastumisest, suurettevõtet hakkab järgmisest aastast edasi tüürima senine finantsdirektor Timotheus Höttges.

Höttges teatas, et ei plaani ettevõttes suuremaid muudatusi läbi viia, vahendab Reuters.

«Ma olen käsikäes Obermanniga töötanud viimased 12 aastat ning ma ei plaani firma igapäevases asjaajamises eriti palju muutusi läbi viia,» teatas raskustes Saksa telekomihiiglase endine finantsdirektor ajakirjanikele.

Saksamaa riik, mis on ettevõtte suurim osanik, avaldas Höttgesi juhipositsioonile asumise üle rahulolu, kuna see näitab ettevõtte järjepidevust ja stabiilsust.

«Peastrateegi tegevjuhiks saamine näitab, et valitud kurssi hoitakse edasi,» ütles Saksamaa finantsministri kõneisik Reutersile.

Deutsche Telekomi juhtimisest ootamatult loobunud Obermann teatas, et jätkab ühes väiksemas ettevõttes, kus ta saab olla «masinaruumile» lähemal, kui rahvusvahelist korporatsiooni juhtides. Obermann ei täpsustanud, millise firmaga on tegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles