Caesari Turvateenistused: maailmalõpust annab teada valvesignalisatsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caesari turvateenuste patrullauto.
Caesari turvateenuste patrullauto. Foto: Toomas Huik

Kui elektrivõrgus on lühi- või pikaajaline katkestus, millest elektritarnija tavaliselt märku ei anna, siis professionaalselt paigaldatud «nutikas» turvasüsteem registreerib selle asjaolu ja teavitab omanikku sellest juhtumist. Ses mõttes teavitab teid maailmalõpust teie kodus tõepoolest turvasüsteem, informeerides teid teie arvutite, televiisorite ja muude elektriseadmete tõrgetest või rikkiminekust, lausus Caesari Turvateenistuse AS juhatuse esimees Aleksander Paal.

Paali sõnul on elektrienergia hinnatõus pannud kliente huvi tundma, kui suur on turvasüsteemide kasutamisel energiakulu.

Paali sõnul on kartused kulude suurenemise suhtes põhjendamatud, sest turvasüsteemide komponendid, olgu tegemist valvesignalisatsiooni, automaatse tuletõrjesüsteemi, läbipääsu ja tööaja arvestuse kontrollsüsteemi, videovalve või millegi muuga, kasutavad nõrkvoolusüsteemidena ääretult vähe energiat.

«Lisaks sellele on väikese isikliku tarbimise korral turvasüsteemid võimelised selle omaniku kulusid säästma. Kui elektrivõrgus on lühi- või pikaajaline katkestus, millest elektritarnija tavaliselt märku ei anna, siis professionaalselt paigaldatud «nutikas» turvasüsteem registreerib vahetult selle asjaolu ja teavitab teid sellest juhtumist,» rääkis Paal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles