Hulul on kolm miljonit maksvat kasutajat

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulu keskkond
Hulu keskkond Foto: Hulu

Populaarse internetipõhise TV-ja filmiteenuse pakkuja Hulu tegevjuhi Jason Kilari sõnul omab ettevõte 3 miljonit maksvat klienti ning aasta lõpetatakse 695 miljoni dollari suuruse käibega.

Eelmise aastaga võrreldes suurenes Hulu käive 65 protsenti 695 miljoni dollarini ning maksvate klientide arv kahekordistus kolme miljonini, vahendab Reuters Kilari blogipostitust.

Hulu Plus teenuse tarbimine maksab kasutajatele 7,99 dollarit kuus ehk sama palju kui selle suurima konkurendi Netflixi vastav teenus.

Kilari postituse andmetel on ettevõte sel aastal investeerinud oma veebikeskkonna poot pakutavasse sisusse 500 miljonit dollarit ning pakub hetkeseisuga üle 50 000 tunni videosid.

Samas on suurim konkurent Netflix kaugele ette jõudnud, septembris hindas juhtiv internetipõhise TV- ja filmiteenuse pakkuja oma klientide arvuks 25,1 miljonit, samas tegutseb Netflix mitmetes regioonides, kuhu Hulu veel ei ulatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles