Saarlane hakkab Sony Ericssonis juhtima Lääne-Euroopa regiooni

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony Ericssoni logo.
Sony Ericssoni logo. Foto: AFP / Scanpix

Saaremaa juurtega Kristian Teärist saab 1. juunist Sony Ericssoni Lääne-Euroopa regiooni juht.

Teär asus Sony Ericssonis tööle 2005. aastal, kirjutab Meie Maa. Senini on ta vastutanud rohkem kui 80 suurpartneri eest üle terve maailma. Enne Sony Ericssoni töötas ta 17 aastat Ericssoni firmas erinevatel juhtivatel ametikohtadel.

Sony Ericssoni president Dick Komiyama ütles, et Kristian on olnud väga efektiivne juht praeguses rollis ja tema kogemused nii Sony Ericssoni kui ka varem Ericssoni juures arendavad firma positsiooni Lääne-Euroopas.

Oma Saare andmetel on Teär kunagise Kuressaare merekooli direktori ja Papissaare laevatööstuse omaniku Julius Teäri pojapoeg.

Kristian Teär on sündinud 1963. aastal Lõuna-Rootsis Kristianstadis ning on lõpetanud Stockholmi tehnikaülikooli. Ema Mai-Liisi sõnul läks Kristian kohe pärast kõrghariduse omandamist 2005. aastal tööle Ericssoni ning on viimased neli aastat töötanud Londonis.

Tema peale jääb ka praegune vastutus globaalsete klientide eest. Teär kolib seoses uue töökohaga Londonist Müncheni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles