Fazer Eestit juhib Riina Aamissepp

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Aamisepp
Riina Aamisepp Foto: Heino Käos / Valgamaalane

Fazer Eesti tegevjuhi kohusetäitjaks saab esmaspäevast ettevõtte senine turundusjuht Riina Aamisepp.

Riina Aamisepp hakkab juhtima Fazeri tegevust Eestis ning temast saab ka Fazeri Balti juhtkonna liige. Alates 1. jaanuarist muutub Fazeri kontserni organisatsiooni struktuur ning Fazeri Eesti üksus hakkab alluma emaettevõttele Soomes.

Aamisepp asub Fazer Eestit juhtima Helle Kirs-Toigeri asemel, kes juhtis ettevõtet vaid 1,5 kuud ning lahkus ametist isiklikel põhjustel.   

«Näen oma esmast ülesannet selles, et tagada järgmise poole aasta jooksul Fazeri Eesti üksuse sujuv toimimine ja ettevõtte arenguplaanide elluviimine. Fazer on traditsioonidega ja tubli ettevõte ning tööd meil jagub, sest sihid on kõrgel nii leiva-saia kui maiustuste turul,» kommenteeris Aamisepp. 

Riina Aamisepp töötab Fazeris alates novembrist 2008. Pärast lapsehoolduspuhkuselt tööle naasmist on ta alates 2011. aastast töötanud Fazer Eesti turundusjuhina. Enne Fazerit on Riina Aamisepp töötanud Atria Eesti müügidrektori ja turundusdirektorina ning Shelli Eesti jaemüügijuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles