Eksitus pidurdab auguremonti Jõhvis

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauk.
Löökauk. Foto: Raigo Pajula.

Väidetav eksitus on põhjus, miks Jõhvi vallavalitsusel tuleb tõenäoliselt tühistada linnatänavate auguremondi hanke tulemused.

Sel esmaspäeval tegi vallavalitsus otsuse pakkumiste puhul, mis puudutasid viit teetööde valdkonda: teede pindamistöid, asfaltkatete auguremonti, killustikust aluspõhja valmistamist tänavatel, asfaltkatte freesimist ning uue, 60 mm asfaltkatte paigaldamist, aga ka freesimist ning kahekihilise, 100 mm asfaltkatte paigaldamist, kirjutas Põhjarannik.

Vaid linna pindamistööde puhul tegi parima pakkumise AS Talter, ülejäänud neljas valdkonnas tunnistati parimaks OÜ Coniery. 

Ent eile teatas Coniery omanik Viktor Rumjantsev, et auguremonti puudutav pakkumine oli vigane, sest kui näiteks Talter pakkus ühe augu parandamise ruutmeetri hinnaks üle 205 krooni, siis Coniery pakkumises oli kirjas 37,76 krooni.

«Tõepoolest, seal oli viga,» tunnistas Rumjantsev, kuid missugune number seal tegelikult olema pidi, seda Põhjarannikul teada saada ei õnnestunud.

Abivallavanem Priit Kesler, kes eile Rumjantsevilt ka sellekohase kirjaliku selgituse välja nõudis, ütles, et nüüd tuleb firmadele teha uus hinnapäring, kuna kõigi pakkumised on saanud avalikuks ja konkurentidele teada.

Jõhvi küsis tänavu teede remondi hankeid välja kuulutades firmadelt ruutmeetri hinda, sest seda, kui palju õnnestub tänavaid parandada, ei teata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles