Glikman & Partnerid ja Alvin Rödl & Partner Advokaadibüroo ühinevad

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Leon Glikman
Vandeadvokaat Leon Glikman Foto: Peeter Langovits

Advokaadibüroo Glikman & Partnerid ning Alvin Rödl ja Partner Advokaadibüroo teatasid, et ühinemisel tekkiv Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid on Eesti üks suuremaid õigusteenuse osutajaid, milles töötab üle 40 advokaadi ja juristi.

Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid partnerid on Leon Glikman, Ain Alvin, Mariana Hagström ja Toomas Tamme, kes kõik on büroo juhatuse liikmed. Samuti jätkavad partneritena Kairi Kurisoo ja Triin Biesinger-Jussmann ning klientide nõustamist  jätkab ka 60-aastase advokaadikogemusega Aleksandr Glikman.

Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid partneri Leon Glikmani sõnul on ühinenud büroo tugevuseks eelkõige põlvkonnaülene nõustamise kogemus. «Mõlemad advokaadibürood on ühed Eesti vanimad, samas kui meie tänaste ja potentsiaalsete partnerite ringis on mitmeid tugevaid noorema põlvkonna advokaate. Advokaaditeenuste turg on selline, et tuleb panustada kitsamalt spetsialiseerunud, pikka aega sissetöötatud  tippspetsialistidele, mis eeldab suurt multifunktsionaalset  bürood,» ütles Glikman. Tema sõnul kavatseb advokaadibüroo tugevdada ärinõustamise poolt ja rahvusvahelist koostööd.
 
Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid partneri Ain Alvini sõnul tekib ühinemisel suur täisteenust pakkuv advokaadibüroo, millel on olemas kõigi olulisemate valdkondade kompetentsid, muuseas ka kaitsevõimekus kriminaalasjades. «Liituvate advokaadibüroode võtmeisikud tunnevad teineteist hästi ja nüüdne ühinemine on asjade loomulik areng,» sõnas Alvin.

 

Advokaadibüroode summaarne käive moodustas 2011. aastal üle nelja miljoni euro, mille alusel asetub ettevõte Eesti TOP 5 suuremate advokaadibüroode hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles