Antropov valimisvõlaga kohtus

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Antropov
Robert Antropov Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Endine riigikogu liige Robert Antropov kaevati 2007. aasta valimiskampaania aegsete võlgade tõttu kohtusse. Hagi tagamiseks on Antropovi kinnistule Jõelähtme vallas Loo alevikus seatud ligi 95 000 euro suurune kohtulik hüpoteek, kirjutab Äripäev.

Pankrotistunud reklaamifirma Droom juhatuse liige ja üks osanikest Heiki Penu rääkis kohtus, kuidas ta usaldas Jaanus Rahumägi soovitatud Antropovit ning hakkas tema valimis­kampaaniaga Lääne-Virumaal tegelema. Droomi korraldatud valimiskampaania läks maksma üle kahe miljoni krooni, kuid Antropov selle eest nii palju maksta ei soovinud.

Droom sõlmis kampaania alguses ka suhtekorralduslepingu ASiga Paldiski Sadamad, mille juhatusse Antropov sel ajal kuulus. Penu kinnitusel oli lepingu mõte, et Aleksei Tšuletsile ja Aleksandr Nakonetšnõile kuuluv ettevõte saaks nii osaliselt valimiskampaania eest tasuda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles