Nokia Siemensi teenusteüksust ähvardab sulgemine

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane foorituli Nokia Siemensi peakorteri lähistel.
Punane foorituli Nokia Siemensi peakorteri lähistel. Foto: SCANPIX

Suurtes raskustes Soome-Saksamaa telekomiseadmete tootja Nokia Siemens Networks (NSN) teenusteüksust ähvardab oma suurima kliendi kaotuse tõttu sulgemine.

Eile teatas telekomiseadmete tootja Nokia Siemens, et ettevõtte optiliste võrkude üksus müüakse USA investeerimisfirmale Marlin Equity Partners, nüüd on ohus aga ka teenuseüksuse tulevik, vahendab Reuters Südddeutsche Zeitungit.

Saksamaa lehe allikate sõnul teatatakse kolmapäeval üksuse töötajatele, et Nokia Siemensi suurim teenuste klient Deutsche Telekom loobub järgmisest aastast ettevõtete vahel sõlmitud lepingust, uue lepingu tingimustes ei ole senini aga üksmeelele jõutud.

Deutsche Telekomi kaotamine klientide seast sunniks analüütikute hinnangul telekomiseadmete tootjat oma teenusteüksust järgmise aasta lõpus sulgema ning umbkaudu tuhandet töötajat koondama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles