City Motorsi endine töötaja eitab ettevõtte Facebooki konto ülevõtmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki avaleht.
Facebooki avaleht. Foto: SCANPIX

City Motorsi endine töötaja Monika Mäe eitab ettevõtte Facebooki leheküljel avaldatud informatsiooni, mille kohaselt kaaperdas ta nädal pärast töösuhte lõpetamist ettevõtte 22 000 fänniga Facebooki lehe ning nõudis tagastamise eest 4000 eurot.

«Mulle teatati katseajal töölepingu lõpetamisest. Kuivõrd ma olin City Motorsile järgnevateks kuudeks leppinud tutvuste kaudu kokku suuremad automüügitehingud, siis soovis juhataja Henrik Raave seda omal algatusel kompenseerida (4000 eurot). Loomulikult oli mul selle uudise üle hea meel. Soovisin seejärel ära kustutada oma administratsiooni Facebooki City Motorsi lehel, kuid kustutasin ekslikult ära hoopis teise administraatori. Peale seda algaski City Motorsi turunduskampaania, nagu ma oleks nende lehekülje üle võtnud ja raha nõudnud,» ütles Monika Mäe E24-le.

Monika Mäe sõnul kaaperdas hoopis City Motors tema kontod, häkkides sisse muuhulgas tema isiklikule Facebooki kontole ja meilikontole.

«City Motorsi IT-inimene või muude tutvuste kaudu häkiti sisse minu erameiliaadressile, selle kaudu häkiti sisse minu era-Facebooki kontole ning sealt muudeti administraatorid tagasi ja tagatipuks, suleti minu era-Facebooki konto ja erameiliaadress suleti, mille puhul on tegemist juba teise kaaperdamisega,» selgitas Monika Mäe, lisades, et asja hakkab uurima politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles