Salapärane delegatsioon USAst väisab Eestit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA lipp
USA lipp Foto: AFP / Scanpix

Lähipäevil külastab Eestit Ühendriikide kongressi delegatsioon, kelle siinne missioon on nii salajane, et saatkond selle kohta informatsiooni ei jaga.


Homme on Eesti Panga presidendil Andres Lipstokil kavas kohtuda USA kongressi delegatsiooniga, et anda neile ülevaade Eesti majandusolukorrast.

Uurides Ühendriikide saatkonnast, millega seoses delegatsioon Eestis on, kes sinna kuuluvad ning kellega veel kohtutakse, selgub, et peale keskpanga juhiga kohtumise, on külaliste missioon nii salajane, et seda ei tohiks mingil juhul avalikkusele paljastada.

«Võin kinnitada, et delgatsioon USA kongressist külastab Tallinnat ja kohtub teiste seas ka Eesti valitsuse liikmetega. Kahjuks ei saa me praegusel hetkel avalikustada täpseid detaile delegatsiooni liikmete ja kohtumiste kohta,» kirjutab saatkonna avalike suhete juht James Land lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles