Endine töötaja kaaperdas väidetavalt City Motorsi Facebooki lehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki avaleht.
Facebooki avaleht. Foto: SCANPIX

City Motorsi Facebooki leheküljel avaldatud informatsiooni kohaselt kaaperdas endine City Motorsi töötaja nädal pärast töösuhte lõpetamist ettevõtte 22 000 fänniga Facebooki lehe, nõudes tagastamise eest 4000 eurot.

Ettevõtte poolt postitatud informatsiooni kohaselt avastas 29. novembri hommikul Facebooki rakendustele spetsialiseerunud City Motorsi reklaamiagentuuri MUST juht Kairi Killing, et ta on lehe administraatorite hulgast kustutatud. Selgus, et ka City Motorsi töötajad ei oma enam lehele ligipääsu.

«Asusime konsulteerima City Motorsi meeskonna ning vabariigi parimate spetsialistidega erinevatest sotsiaalmeedia agentuuridest ning jõudsime veendumusele, et tegu ei saa olla tehnilise tõrke, vaid kellegi pahatahtliku käitumisega.» lisas Killing. Asja uurimiseks pöörduti ka Facebooki poole. Selgus, et lehe on kaaperdanud City Motorsi endine turundusjuht, kes lahkus ettevõttest ebarahuldavate töötulemuste tõttu poolte kokkuleppel katseajal.

«Töölepingu kehtivuse ajal CM-i Facebooki lehe administreerimisõigust omanud ekstöötaja tunnistas, et kaaperdas lehe ning selle tagastamise eest nõudis enese tööle ennistamist või 4000 eurot,» ütles City Motorsi juhataja Henrik Raave. Arve tasumata jätmise korral lubas endine töötaja kustutada fännilehe kliendibaasi ja postitused, samuti alustada ettevõtte vastast laimukampaaniat.

30. novembri õhtuks õnnestus City Motorsil leht IT spetsialistide abiga tagasi saada.
 
E24 võttis ühendust ka kõnealuse endise City Motorsi töötajaga, telefonitsi ei olnud ta nõus kommentaare jagama, kirjalikult esitatud küsimustele ootab E24 veel vastust.
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles