ITLi uueks juhiks sai Enn Saar

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Saar.
Enn Saar. Foto: Elion

Seoses Taavi Kotka lahkumisega ettevõtlusest valis Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) juhatus liidu uueks presidendiks Enn Saare, kes on Elion Ettevõtted AS arendusjuht ja IT Koolituskeskuse OÜ nõukogu esimees.

«Järgnev poolaasta on Eesti IKT sektori pikaajalise arengu jaoks väga oluline kuna just nüüd pannakse nii Eesti riigis kui ITL-is paika valdkonna arenguplaane aastani 2020. Näen nii enda kui kogu ITL-i juhatuse rolli selle plaani loomise eestvedajana» ütles Saar.

«Eesti IKT sektor areneb lähiaastatel Eesti juhtivaks majandusharuks. Läbi ITL-i liikmesfirmade ühise tegevuse on viimaste aastate jooksul hüppeliselt kasvanud ekspordimahud, samuti on muutunud oluliselt populaarsemaks IKT erialadel õppimine» võttis Kotka Liidu senise tegevuse kokku.

ITL ühendab info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid, millede käive moodustab rohkem kui 80 protsendi Eesti IKT sektori kogukäibest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles