Jan Palmér: piletihind tuleb tõsta turu tasemele

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmer.
Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmer. Foto: Liis Treimann

Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmér ütles «Aktuaalse kaamera» nädalalisale antud intervjuus, et seni on Estonian Airi piletihinnad olnud turu tasemest madalamad, mistõttu tuleb raskustes ettevõttel hinda tõsta.

«Kui vaadata seda, mida ettevõte üritas teha varem, et saada transiitjaamaks, siis see oli väga raske ülesanne, sest transiitjaamad olid juba Tallinna vahetus läheduses olemas. Et sellist transiidisüsteemi üles ehitada, tuleb rakendada mõlemal lennul üsna madalaid hindu, sest muidu tuleks koguhind liiga kallis,» rääkis Palmér, vahendas ERR Uudised.

«Ma arvan, et selle ettevõttega juhtus nii, et piletihinna tase läks liiga alla, nii et sellisel tasemel oli praktiliselt võimatu raha teenida. Ma olen aus ja pean ütlema, et jah, meil tuleb tõsta hinnatase turu tasemele,» ütles Palmér ning lisas, et pikas perspektiivis ei ole madalam hind jätkusuutlik ja kinnitas, et väike hinnatõus tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles