Energiaturg.ee: teeme tööd selle nimel, et meie kaudu saaks näha ka personaalseid pakkumisi

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Kukke
Moonika Kukke Foto: Mihkel Maripuu

Energiaturg OÜ tegevjuhi Moonika Kukke sõnul on tehniliselt võimalik, et kasutaja saaks elektri hinnavõrdlusportaali kaudu näha ka elektrimüüja personaalseid pakkumisi.

See oleks Kukke sõnul võimalik elektrimüüja koostöö korral. «Teeme tööd selle nimel, et see tulevikus koostöös elektrimüüjatega võimalikuks osutuks,» märkis Kukke vastuseks arvamusele, et vaid hinnavõrdlusportaalide andmete põhjal ei tasuks tarbijal elektrimüüjat valida ning müüjatelt oleks mõttekas küsida personaalselt pakkumist.

Kukke sõnul on olukord täna selline, et sõltumatud hinnavõrdlusportaalid pakuvad ainsat võimalust elektrimüüjate pakkumisi kuidagi reastada. «Alternatiivina peab tarbija külastama elektrimüüjate, keda hetkel on seitse, kodulehekülgi ning siis, sageli raskesti võrreldavaid pakette (mida on täna juba üle 90 erineva variatsiooni) enda jaoks ritta seadma,» lausus Kukke. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles