Uudelepp: Raie ei jaganud nõukogu nägemust

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Raie
Jaak Raie Foto: Raigo Pajula

Rahvusringhäälingu nõukogu esimees Agu Uudelepp märkis, et juhatuse liige Jaak Raie kutsuti tagasi, kuna ta ei jaganud nõukogu nägemust, kuidas peaks ringhäälingu kinnisvara arendama.

Uudelepa sõnul oli nõukogul tunne, et juhatuses pole ühist meeskonda, kes tegutseks kinnisvaraarendusel nõukogu visiooni järgi.

Nõukogu juht märkis, et ringhäälingu prioriteedid on praegu raadiomaja kordategemine CO2 rahade eest ja uudistetoimetusele ja «Aktuaalsele kaamerale» uute ruumide tegemine Kreutzwaldi tänavale.

«Millised täpselt olid tema arusaamad, oleks ausam küsida tema enda käest. Nõukogu enamusel ei tekkinud tunnetust, et ta töötab kaasa selle lahenduse elluviimisesse,» sõnas Uudelepp vastuseks küsimusele, millise osaga Raie nõus polnud.

Jaak Raie ei soovinud ise oma tagasikutsumist pikalt kommenteerida, sõnades vaid, et soovib, et sel teemal täna ei kirjutataks. «Võib-olla olen mina mingeid vigu teinud,» sõnas ta lühidalt, jättes täpsustamata, milliseid vigu ta silmas peab.

Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu otsustas teisipäeval kutsuda juhatuse liige Jaak Raie alates 1. detsembrist usalduse kaotuse tõttu tagasi, ERRi juhatus jätkab edaspidi kolmeliikmelisena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles