Keskmine töölaud on sadu kordi räpasem WC prill-lauast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure laua taga tunnevad inimesed ennast mõjukamana ning see võib neid panna rohkem valetama, petma või varastama.
Suure laua taga tunnevad inimesed ennast mõjukamana ning see võib neid panna rohkem valetama, petma või varastama. Foto: SCANPIX

Paljud inimesed veedavad iga päev hulga aja kontorites, töötades teiste inimeste külg-külje kõrval. Kõik kontorid kubisevad pisikutest, kuid mõnedes kohtades on neid veel eriti palju.

Hoiatus: ära loe seda lugu, kui sul on lõunasöök söömata!

Niisiis. Isegi kui sulle tundub, et su töölaud on üsna puhas, siis leidub arvutiklaviatuuril keskmiselt 70 protsenti rohkem baktereid kui prill-laual, väidab Master Cleaners. Sinu töölaud on 400 korda räpasem kui WC prill-laud ja sellel kohal laua peal, kus tavaliselt on sinu käed, on umbes 10 000 mikroobi. Sinu telefon aga lausa kubiseb mikroobidest – neid elab seal umbes 25 000 iga ruuttolli peal.

Hea uudis on, et selle mikroobipesa vastu saab ka midagi ette võtta. Näiteks väldi teiste inimeste telefonide kasutamist, ära söö töölaua taga, püsi haigena kodus ja pese tihti käsi.

How Clean Is Your Office

How Clean Is Your Office?

by

Master Cleaning Services
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles