Energiaturg.ee: Eesti Energia ja Elektrum jätkavad pakettide hinnamuudatusi

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia juht Sandor Liive
Eesti Energia juht Sandor Liive Foto: Liis Treimann

Hinnavõrdlusportaali Energiaturg.ee andmetel tõstis Eesti Energia elektrihindu paketis Kindel ja langetas hindu paketi Kombineeritud teatud variantides. Elektrum Eesti langetas paketi Aktiivne Klõps öö- ja päevatariifide hindasid kampaania käigus.

Eesti Energia tõstis eile paketi Kindel ühe- kui ka kahetariifseid hindu vahemikus 0,01 kuni 0,14 senti kWh kohta. Lisaks langetas ettevõte paketi Kombineeritud kuue kuu pakettide hindu 0,01 kuni 0,02 senti kWh kohta ja langetas ka ühes 36 kuu rohelise elektri paketis 0,01 senti kWh kohta.

Tänase hommiku seisuga tõstis Eesti Energia 6, 12 ja 24 kuu Kindel paketi kahetariifseid hindu 0,04 kuni 0,08 senti kWh kohta, mille tulemusel tõusid kahe päeva peale kokku vastava paketi hinnad 0,05 kuni 0,26 senti kWh kohta.

 Elektrum Eesti langetas 25. novembrini öö- ja päevatariifide hindasid Aktiivse Klõpsu paketi kampaania raames vastavalt 0,11 ja 0,16 senti kWh kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles