Yahoo! aktsia on viimase poolteise aasta kõrgeimal tasemel

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marissa Mayer
Marissa Mayer Foto: SCANPIX

Yahoo!-d vaid mõned kuud tüürinud Marissa Mayer on suutnud kindlustada investorite poolehoiu, ettevõtte aktsia hind lõpetas eilse kauplemispäeva viimase poolteise aasta kõrgeimal tasemel.

Internetihiiglase aktsiahind tõusis börsil eilse kauplemispäeva lõpuks 18,36 dollarini, viimati ületas see 18,3 dollari piiri eelmise aasta mais, kirjutab Business Insider.

Kuigi Mayer ei ole mingeid konkreetseid samme ettevõtte ümber pööramiseks veel lõpuni viinud, usub Wall Street, et tema näol on lõpuks leitud inimene, kes seda teha suudab.

Yahoo on maailma üks külastatumaid veebikeskkondi, kuid viimastel aastatel on selle reklaamikäibed teiste internetihiiglaste nagu Google ja Facebook tugevnemise tõttu tugevalt vähenenud, Mayer on lubanud ettevõtte kriisist välja tuua ning taastada selle kunagine positsioon maailma olulisemate tehnoloogiafirmade seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles