E24 - Põhjamaade suurim ja mõjukaim majandusuudiste portaal – nüüd Eestis

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

E24 grupp avas täna koostöös Postimehega Eestis majandusuudiste portaali E24.ee. Lisaks Eestile tegutsevad E24 portaalid Norras, Rootsis, Prantsusmaal ja Hollandis.

E24.ee eesmärk on pakkuda kompaktset ja kvaliteetset igapäevast infot majandusküsimustest huvituvatele aktiivsetele inimestele.

«Majandus mõjutab iga päev meie elu kõiki aspekte. Kvaliteetsed majandusuudised, asjatundjate analüüsid ja viimased statistilised näitajad aitavad kiiresti muutuvas majanduskeskkonnas paremini orienteeruda ning langetada targemaid otsuseid,» ütles E24.ee peatoimetaja Kaja Koovit.

Lisaks Eesti uudistele pakuvad majandusportaalis lisaväärtust Rootsi, Norra, Prantsusmaa ja Hollandi sõsarväljaannete päeva olulisemate sündmuste kajastused. E24.ee kvaliteetsete uudiste igapäevase kajastamise eest vastutavad 9 ajakirjanikku ja toimetajat.


E24 on seadnud 12 kuu eesmärgiks saavutada 200 000 lugejat nädalas.


E24 kuulub Norra Schibstedi meediagruppi. Lisaks E24.ee-le kuuluvad Eestis Schibstedi kontserni muuhulgas Kanal2, Postimees ja Kroonpress.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles