Alar Pingil on tööd kuni Savisaare linnavalitsuse kukkumiseni

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Pingi viimane töökoht oli Kalev Meedia.
Alar Pingi viimane töökoht oli Kalev Meedia. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Endine Kalev Meedia juht Alar Pink töötab alates sellest nädalast Tallinna linnavalitsuses, mis sõlmis temaga tähtajalise töölepingu.

Vastavalt Tallinna linnakantseleiga sõlmitud lepingule võeti Kalev Meedia endine juht Alar Pink Tallinna linnavalitsusse tööle koosseisuvälise nõunikuna, kinnitati Raepressist Postimees.ee'le.

Tegemist on tähtajalise lepinguga, mis kehtib kuni praeguse linnavalitsuse ametispüsimiseni. Pink hakkab saama 20 800-kroonist palka. Samuti on tal õigus taotleda mobiiltelefoni kasutamise kulude ja isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise kulude hüvitist.

Eelmisel nädalal toimunud linnavalitsuse pressikonverentsil teatas linnapea Edgar Savisaar, et Pink hakkab teda nõustama uute töökohtade loomise ja linnapoolse ettevõtjate abiprogrammi ning sotsiaalse abi teemal. Linnapea kinnitusel sobib see töö Pingile, kuna mees on lõpetanud Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduskonna.

Alar Pingi ametijuhendist selgub, et sisulise töö osas allub ta linnapeale. Lisaks linnapeale nõu andmisele peab ta nõustama ka linnarahvast sotsiaalküsimustes, tööhõive ja ettevõtluse valdkonnas. Samuti täidab nõunik muid linnapea antud ühekordseid tööülesandeid.

Varem aastaid kommivabriku Kalev turundusjuhina töötanud Pink juhtis viimasel paaril aastal ärimees Oliver Kruuda meediaimpeeriumi, kuni see käesoleva aasta algul suure kolinaga põhja läks ja vähemalt 150 inimest tööta jättis.

Muu hulgas osales Pink ka eelmiste valimiste eel palju kära tekitanud K-kohukese kampaania väljatöötamisel ja elluviimisel.

Kohalike omavalitsuste valimised toimuvad sel sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles