Estonian Air sulgeb liine ja tühistab lende

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk
Estonian Airi lennuk Foto: Peeter Langovits / Postimees

Estonian Air vähendab järgmisel aastal lende Tallinna-Pariisi liinil ja peatab lennud Tallinna-Viini liinil. Tuleval aastal ei alustata plaanitud lende Tbilisisse ja Hannoveri.

Ajavahemikus 26. jaanuar kuni 12. märts 2013 peatab Estonian Air lennud Tallinna ja Pariisi vahel. Eelnevalt vähenevad Tallinna ja Pariisi vahelisel liinil lendude sagedused.

Estonian Air taastab ajutiselt lennud Pariisi suurema nõudlusega perioodil, st 13.,15.,16.,18., 20., 22., 23. ja 25. märtsil 2013. Ajavahemikus 6. juuni kuni 30. august 2013 teenindab Estonian Air Tallinna-Pariisi liini kahe lennuga nädalas neljapäeviti ja laupäeviti.

Märtsis peatab Estonian Air lennud Tallinna ja Viini vahel. Viimane lend Viini toimub 23. märtsil 2013.    

Reisijatele, kes on Estonian Airi kaudu ostnud piletid tühistatud lendudele, pakutakse alternatiivset võimalust sihtkohta jõudmiseks või tagastatakse piletiraha. Neil, kes soetasid piletid reisibüroo kaudu, palub lennufirma pöörduda reisibüroo poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles