Lepa veetorn on 8 miljoniga müügis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa miljoni kroonise alghinnaga on müügis Pärnu keskturu lähedal Suur-Sepa tänav 13 paiknev kinnistu koos veetorni hoonega.
Kaheksa miljoni kroonise alghinnaga on müügis Pärnu keskturu lähedal Suur-Sepa tänav 13 paiknev kinnistu koos veetorni hoonega. Foto: Ants Liigus

Ettevõtjate Elmar Lepa ja Hans H. Luige loodud ning tänavu märtsi algul pankrotistunud Pärnu veetorni arendusettevõtte AS Suursepa Arenduse vara on 11 miljoni kroonise alghinnaga müügis.


Kooskõlastatult pandipidaja AS DNB Nord Banka Eesti filiaaliga müüb ettevõtte pankrotihaldur kaks firmale kuuluvat kinnistut Pärnu linnas, vahendab BNS Ametlikke Teadaandeid.



Kaheksa miljoni kroonise alghinnaga on müügis Pärnu keskturu lähedal Suur-Sepa 13 paiknev 221,9 ruutmeetri suurune kinnistu koos veetorni hoonega. Kinnistu hoonestamiseks on väljastatud projekteerimise tingimused äri- ja eluhoone ehituseks.



Samuti on müügis ettevõttele kuuluv kinnistu Pärnus aadressil Väike-Kuke 7, millel asub 1,5korruseline elamu pindalaga 126,2 ruutmeetrit. Kinnistu alghind on kolm miljonit krooni.



Enampakkumisel osalemiseks tuleb esitada kirjalik ostupakkumine hiljemalt 23. aprillil.



Varem avaldatud info kohaselt oli ettevõtja Elmar Lepal plaanis veetornist elamu ehitada ja Hans Luigega koos loodi selleks firma. Hiljem süüdistas Luik Leppa, et Lepp on temalt arendamiseks laenatud raha kasutanud oma Lepa kaubakeskuse tarbeks, ning nõudis summat tagasi.



Kokkuleppele pooled ei jõudnud ja Luik nõudis Lepa kaubakeskuse pankrotti, mille kohus välja kuulutas. Lepp on selle pankrotiotsuse vaidlustanud.



Krediidiinfo andmeil on AS Suursepa Arenduse omanikud võrdsetes osades Luige OÜ Minigert ja Lepa OÜ Lepa Kaubakeskus. Nõukogus on Hans Luik, Elmar Lepp, Tanel Lepp ja Viktor Mahhov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles