Tartu peab elektrit ostma erakliendist kallimalt

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: TÄNAVAVLGUSTUS :TARTU, EESTI, 27MAY09 -  
Pildil tänavavalgusti.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: TÄNAVAVLGUSTUS :TARTU, EESTI, 27MAY09 - Pildil tänavavalgusti. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu linna korraldatud hankel elektrimüüja leidmiseks osales vaid Elektrum, mis tunnistati võitjaks vaatamata sellele, et hind on isegi veidi kallim eraklientidele pakutavast, kirjutab ERR uudisteportaal.

Tartu hakkab oma asutuste, koolide ja tänavavalgustuse tarbeks elektrit ostma hinnaga 4,97 senti kWh kohta, millele lisandub käibemaks.

Tartu abilinnapea Argo Annuk rääkis ERR-i uudisteportaalile, et ka nende jaoks oli mõnevõrra üllatav, et suurema ostetava elektrikogusega ei kaasnenud soodsam hind.

Samas rõhutas ta, et eraklientidele suunatud hinnad ei ole üks-ühele võrreldavad sellega, milles linn ja Elektrum kokku leppisid.

Annuk tõi näiteks, et kui eraklientidele on tihti paika pandud nii öine kui päevane tariif, siis Tartu jaoks kehtib kogu aeg sama hind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles