Ballmer: Surface'i müük on olnud tagasihoidlik

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft Surface'i tahvelarvutite esitlus.
Microsoft Surface'i tahvelarvutite esitlus. Foto: SCANPIX

Microsofti tegevjuht Steve Ballmer ütles intervjuus Prantsuse päevalehele Le Parisien, et Surface RT tahvelarvuti müük on alanud tagasihoidlikult.

Ballmeri väitel on selle põhjuseks tahvelarvuti vähene kättesaadavus, nimelt on Surface RT-d võimalik osta ainult Microsofti veebipoest ning paarist tosinast USAs asuvast ettevõttele kuuluvast jaemüügipoest, vahendab CNET.

Samas intervjuus nimetas Microsofti tegevjuht tahvelarvutite laovarude nappust «heaks märgiks» ning lubas, et ettevõte lahendab selle probleemi kiirelt. Samas ei soostunud ta nimetama Surface'i täpseid müüginumbreid.

Ballmer kinnitas juba varasemalt avaldatud informatsiooni, mille järgi uus ning võimsam versioon Surface'ist tuleb müügile kolm kuud peale RT-d ehk siis ilmselt jaanuari lõpus. Inteli protsessorit kasutava ning Windows 8 platvormi jooksutava tahvelarvuti täpne hind ei ole hetkel veel teada, kuid Microsoft on varasemalt lubanud jätta selle samasse hinnaklassi sarnaste tehniliste näitajatega ultrabookidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles