Berman kaotas Gnidinile ka ringkonnakohtus

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdseks suures riius BLRT Grupi aktsionärid Fjodor Berman (vasakul) ja Mihhail Gnidin (paremal) 2007. aasta veebruaris koos Norra äripartneri Rolf Fiskerstrandiga.
Nüüdseks suures riius BLRT Grupi aktsionärid Fjodor Berman (vasakul) ja Mihhail Gnidin (paremal) 2007. aasta veebruaris koos Norra äripartneri Rolf Fiskerstrandiga. Foto: Peeter Langovits

BLRT nõukogu liige Mihhail Gnidin teatas, et Tallinna Ringkonnakohus jättis kolmapäeval (7.11.2012) jõusse maakohtu otsuse, millega tunnistati ebaseaduslikuks BLRT suuromanike katse ühepoolselt muuta tema ametilepingut.

Ringkonnakohus nõustus esimese astme kohtu seisukohaga, et lepingu ühepoolne muutmine on ebaseaduslik ka üldkoosoleku otsuse katte all, mille poolt hääletas Bermani kontrollitav enamus.

Mihhail Gnidin lausus, et ringkonnakohtu otsus kinnitab taas, et perekond Berman juhib BLRT-d nagu oma pereäri, arvestamata, et ettevõttel on veel 60 aktsionäri, kes ootavad seaduslikku kohtlemist.

«Juhatusel tuleb tegeleda ettevõtte efektiivsuse ja rentaabluse tõstmisega, mitte aktsionäridega sõdimisega. Nõukogu liikme ja aktsionärina soovin, et ettevõttel läheks hästi ja plaanin seista selle eest kõigi seaduslike vahenditega,» lisas Gnidin.

BLRT kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets lausus, et  ettevõte analüüsib ringkonnakohtu otsust ning langetab otsuse võimaliku kassatsioonkaebuse esitamise osas hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles