Täna on Tiit Nuudi viimane tööpäev Pauligis

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Nuudi
Tiit Nuudi Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Täna täitub Tiit Nuudil 20 aastat töötamist Pauligi kontsernis ja on ühtlasi viimane tööpäev. Nuudi jätkab tegevust juhtimismentorina.

«Kindlasti ei jää ma passiivseks pensionäriks, vaid jätkan juhtimisalase mentorina ja saan tegeleda paljude oma hobidega, näiteks spordiga,» ütles Nuudi. «Mul on au olnud töötada nii Eestis kui ka olla Pauligi kontserni juhtkonnas kokku 20 aastat. Pauligi kontsernis on kena komme, et kui tippjuht saab 60-aastaseks, siis küsitakse temalt, kas ta soovib edasi töötada või pensionile minna. Aastal 2009 leppisin omal soovil kokku, et töötan esimese välismaalasena kontsernis täpselt 20 aastat ja see täitub täna.»

Nuudi rääkis, et täna vaadatakse koos kontserni juhtide ja Bertel Pauligiga väikesel seminaril läbikäidud teed ja ta annab heameelega juhtimise üle meeskonnale, kelle juhiks saab ettevõtte pikaaegne müügi- ja turundusjuht Rainer Tammet.

1992 aastal oli Paulig esimene välisettevõte, kes investeeris Eestis uue tehase ehitusse. Paulig on olnud Eesti Toiduliidu asutajaliige, toetanud olümpialiikumist, kultuuri ja laste tervishoidu. Saue linnas asub täna Santa Maria maitseainetööstus, mis on üks Euroopa suuremaid. Pauligi äride kogukäibe maht Eestis on üle 90 miljoni euro aastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles