Rehvivahetuse järjekorrad ulatuvad nädalatesse

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehvivahetus
Rehvivahetus Foto: Elmo Riig / Sakala

Ootamatult maha sadanud varajane lumi on tekitanud olukorra, kus populaarsemates rehvivahetuspunktides saab soovija talverehvid alla alles nädala-paari pärast.

«Suverehvidega liiklemine näitab lausa kuritegelikku hoolimatust enda ja teiste suhtes,» märgib Tallinna linnavalitsuse tänane teade, milles konstateeritakse, et linnas on normaalsed talvised teeolud.

Hoolimatusest hoiduda pole pealinna autojuhtidel aga kerge, sest rasked ilmaolud on ka kolleegid tegutsema pannud Nii pakub portaali Rehvivahetus.com all tegutseva Laagris asuva Mellsoni vahetustöökoja kõneisik esimest vaba aega 7. novembriks. Sõiduauto rataste vahetamise hinnad jäävad seal vahemikku 25-30 eurot.

Kristiines tegutsev Kummiproff on esindaja sõnul valmis esimese uue kliendi vastu võtma järgmisel reedel. Tasu ulatub sõltuvalt rehvide mõõtudest 25st 49 euroni.

Pärnu maanteel Tallinna piiril paiknevas Kummivilina töökojas on aga registreerimissüsteemi asemel kasutusel elav järjekord, mis ka laupäeva pärastlõunal ulatub ettevõtte sõnade kohaselt nelja-viie autoni. Sõiduauto plekkveljed saaks seal vahetatud 15, valuveljed 20 euro eest.

Seevastu Pärnus Rehviprofi töökojas saaks sõiduauto rehvid 20-34 euro eest vahetatud järgmisel teisipäeval. Tartus asuv Messauto töökoda oli aga valmis kliendi vastu võtma juba mõne tunni jooksu, hinnad algavad seal 23 eurost.

Talverehvid on Eesti teedel kohustuslikud detsembrist märtsini. Naastrehvide kasutamine on lubatud alates 15. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles