Koju tulnud talent: kandideerisin ja ühe ööpäevaga oli mul tööleping olemas

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Endrikson College of Law lõpetamisel.
Kristjan Endrikson College of Law lõpetamisel. Foto: Erakogu

Poolteist aastat tagasi Londonist kodumaale naasnud Tele2 Eesti juriidiliste suhete ja äriturvalisuse osakonna juhataja Kristjan Endriksoni sõnul on parim lahendus Eestis elamine, kuid rahvusvahelises firmas töötamine.

Kristjan Endrikson töötas enne Eestist lahkumist riigisektoris, mis tema jaoks end erialaselt ammendas. «Tahtsin minna Inglismaale õigusteadust praktiseerima ning selle eeldus oli paar aastat kohalikke õpinguid,» ütles Endrikson, kes lõpetas Londonis College of Law.

«Peale nelja aastat võõrsil tundsin, et mulle meeldib Eesti elu, kuid tahtsin jätkata tööd rahvusvahelises valdkonnas. Kandideerisin Tele2 Eesti ettevõttesse ja ööpäevaga olin kohtunud nii personalijuhi kui juhatuse esimehega ning allkirjastanud ka töölepingu,» ütles Endrikson. «Head palka on võimalik teenida nii Eestis kui võõrsil. Ma ei ole nõus väitega, et siin on kõik kurjad ja mornid, kõik algab enda suhtumisest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles