Energiaturg.ee: konkurents paneb elektrimüüjaid hindu muutma

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Kukke
Moonika Kukke Foto: Mihkel Maripuu

«Uute pakkumiste lisandumine ning hindade võrdlemine aitab kaasa konkurentsi süvenemisele, sest näiteks mõned elektrimüüjad on juba kas langetanud oma hindu või korrigeerinud tarbijale soodsas suunas lepingutingimusi,» ütles Energiaturg.ee tegevjuht Moonika Kukke.

Kümne päeva eest tööd alustanud portaali Energiaturg.ee statistika näitab, et tarbijad võrdlevad aktiivselt eri elektrimüügifirmade hinnapakette. Johtuvalt võrdlusvõimalusest ning müüjate ringi laienemisest  jõuavad tarbijateni senisest soodsamad pakkumised.

«Kindlasti on tarbijatel endiselt mõistlik oodata lisanduvaid pakkumisi, mida edaspidi võrdleme Energiaturg.ee hinnavõrdlusportaalis.» Kukke tuletas meelde, et lõpphind tarbijale sõltub paketitüübist, tarbimiskogusest, lepinguperioodi pikkusest, lepingu sõlmimise hetkest, makseviisist, püsikliendistaatusest ja muudest teguritest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles