Eesti Ehituse nimi jääb tegevusetule osaühingule

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ehituse uus logo ja ärinimi.
Eesti Ehituse uus logo ja ärinimi. Foto: grupp.ee

Et kaitsta oma vana ärinime otsustas Nordicon International luua osaühingu Eesti Ehitus.


Eesti Ehitus aktsionäride erakorraline üldkoosolek otsustas 26. märtsil muuta ettevõtte senise ärinime ning kinnitas ettevõtte uueks nimeks AS Nordecon International.

Nimemuutus viiakse nimetatud otsusest lähtuvalt läbi ka
tütarettevõtetes AS Linnaehitus (uus nimi AS Nordecon Ehitus) ja AS Aspi (uus nimi AS Nordecon Infra).

Vastavalt kehtivale äriseadustikule on peale ettevõtte nimevahetust eelmine ärinimi võimalik võtta kasutusele kolmanda isiku poolt ilma piiranguteta.
Selleks, et kaitsta Eesti Ehitus kontserni ettevõtete poolt varasemalt kasutusel olnud ärinimesid nende võimaliku väärkasutamise eest on AS Eesti Ehitus ja tema tütarettevõtte asutanud järgmised uued äriühingud:

AS Eesti Ehitus asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Eesti Ehitus. AS Linnaehitus asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Linnaehitus. AS Aspi asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Aspi.

Asutatud ettevõtete põhitegevuseks põhikirja järgi on ehitustegevusega seotud valdkonnad, kuid reaalset majandustegevust ettevõtetes toimuma ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles