Ryanair pidi itaallaste ees maffia kommentaari pärast vabandama

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi juhatuse esimees Michael O' Leary.
Ryanairi juhatuse esimees Michael O' Leary. Foto: SCANPIX

Iiri odavlennufirma Ryanair oli sunnitud meeskonnaliikme ebaõnnestunud nalja pärast avalikult vabandama: nimelt tervitas ta Lõuna-Itaalia sadamalinna Bari teel olevaid reisijaid sõnadega: «Tere tulemast lennule maffialinna!»

Pariisist lendu alustanud solvunud reisijad võtsid ühendust lennufirmaga ning avaldasid sellise käitumise suhtes nördimust kinnitades, et tunnevad end solvatuna, kirjutab The Telegraph.

«Tunnen end tõsiselt solvatuna, kui naeruväärselt te oma reisijaid kohtlete,» seisab ühe naisreisija kirjas.

Bari on Apuulia maakonna pealinn, mis on ühtlasi ka Sacra Corona Unita keskus. Sacra Corona Unita  on Sitsiilia Cosa Nostra, Napoli Camorra ja Calabria 'Ndrangheta kõrval üks neljast Itaalia maffiaorganisatsioonist.

Ryanairi kommunikatsioonijuht Stephen McNamara kinnitas, et  ei ole nõus töötaja kommentaariga ning vabandas kõigi nende kommentaaridega tekitatud võimalike ebameeldivuste pärast.

Lõuna-Itaalias on maffia väga valus teema, sest praktiliselt igas peres on keegi maffia all kannatanud või elu kaotanud. Seega on parem seda teemat vestlustes mitte puudutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles