Maksuameti hanke võitis kalleim pakkuja

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Velvet disainibüroo disainijuht Janno Siimar.
Velvet disainibüroo disainijuht Janno Siimar. Foto: Peeter Langovits

Eelmisel nädalal kuulutas maksu- ja tolliamet välja uue e-maksuameti/e-tolli kujundustööde hanke võitja, kelle pakkumine oli konkurentidest kolm korda kallim ning edestas teisele kohale jäänud ettevõtet vaid ühe punktiga.

«Me ei lähe kohale sellise jutuga, et teeme nii, nagu te tahate, vaid me tuleme ja ütleme, mida teame oma kogemusest ja mida peab tegema,» selgitas hankel edukaks kuulutatud Velvet DP üks omanikest ja loovjuht Janno Siimar oma põhimõtet Äripäevale.

Maksuamet selgitas, et nad ei läinud hankega otsima ka mitte niivõrd hinda kui selge visiooniga sisu. Hanke võitja pakkumine on umbes kümme protsenti ameti iga-aastasest IT-investeeringute mahust.

Velvet DP OÜga ühispakkumise teinud Icefire OÜ juhatuse esimehe Vilve Vene sõnul oli tegemist e-ameti uue stiiliraamatu ning tehnoloogilise lahenduse versiooniga.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles