Cisco saab endale uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cisco juulis lahkuv esimees ja tegevjuht John T. Chambers.
Cisco juulis lahkuv esimees ja tegevjuht John T. Chambers. Foto: AP / Scanpix

Cisco legendaarse juhi John Chambersi järeltulijaks saab ettevõtte pikaaegne müügijuht Chuck Robbins, kirjutab Reuters.

Juulis uuele tööpostile asuv Robbins ei ole veel oma tulevasi juhtimisplaane avalikustanud, lubades eilses pressikõnes järgnevad kolm kuud keskenduda klientide ja investorite tagasiside analüüsimisele.

Cisco on hetkel maailmas võrguseadmete ettevõtetele müügis globaalne liider, omades umbes 38 miljardi dollari suurusest turust pea pool ehk pea neli korda rohkem kui kaks järgnevat rivaali Hewlett-Packard ja Huawei kahepeale kokku.

Robbins tegigi endale nime just selle turuosa kasvatamisega, sõlmides ridamisi suuri lepinguid Cisco võrguseadmeid äriklientidele edasi müüvate ettevõtetega.

Samas üritab ettevõte sarnaselt teistele tarbetehnoloogiaettevõtetele nagu Hewlett-Packard ja IBM eemalduda oma senisest tuumikärist ehk seadmete valmistamisest ja müügist ning keskenduda tarkvara, internetiturbe ja andmekeskuste ärile, mis on hetkel näitamas kiiret kasvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles