Postimees kannab üle Eesti parima õpilasfirma valimist

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Junior Achievement Eesti korraldab 7. mail Tallinnas Mektory keskuses Eesti õpilasfirmade võistluse 2015, tähistades sellega Eesti õpilasfirmade võistluse 20. juubeliaastat.

Võistluse finaali pääsesid oma tegevustulemuste põhjal 21 Eesti tugevaimat õpilasfirmat. Võistluse parim sõidab Eestit esindama Euroopa õpilasfirmade võistlusele Berliini.

Postimehe ülekande kaudu saate näha järgnevat:

9.15 – 9.30 Võistluse avamine. Võistluse avab Tallinna ettevõtlusameti ettevõtluse arendamise osakonna juhataja Jaanus Mutli. Žürii tutvustus.

9.30 – 11.30 Õpilasfirmade lavaesinemised.

11.30 – 13.15 paus, mille jooksul toimuvad žüriivestlused

13.15 – 15.00 Stendivoor. Intervjuud õpilasfirmadega stendide juures.

15.00 – 16.00 Paus

16.00 – 17.00 Kokkuvõtted. Autasustamine

Eesti parima õpilasfirma selgitab välja ettevõtjatest ja äriinimestest žürii, mida juhib pikaajalise juhtimiskogemusega Peeter Tohver, JA Eesti nõukogu liige ja juhtimiskonsultant. Parima selgitamisel mängib rolli õpilasfirma toote või teenuse idee, aga veelgi rohkem õpilasfirma tegevus, tegevuse ulatus ja õpikogemus. Võistlejad pakuvad laia valikut tooteid ja teenuseid - põnevamad on näiteks puidust käekellad, iminappadega sõidupadjad, spordivest, kuhu saab mugavalt paigutada mobiiltelefoni, võtmed ja muud kaasaskantavad esemed, käitumisjuhiste raamat ja palju muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles