Ligi ja Vassiljev «Foorumis»: valitsus on riigieelarves kokku leppinud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Jürgen Ligi.
Rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Erik Prozes

Valitsus on järgmise aasta riigieelarves üldjoontes kokku leppinud ning kõik olulisemad ja suuremad valdkonnad on kaetud, kinnitasid riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni ja rahanduskomisjoni liige Rannar Vassiljev ning rahandusminister Jürgen Ligi (RE).

Vassiljev rääkis aga «Foorumis» , et mõned küsimused eelarvega seoses on talle teadaolevalt valitsuskabinetis veel endiselt õhus haridusministril, aga ka töö- ja tervishoiuministril, vahendas ERR Uudised.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees, haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski ütles kolmapäeval Postimehele et teated eelarves kokkuleppimisest on arusaamatud, sest eile polevat valitsuskabinetis üksmeelele tegelikult jõutud.

Valitsuskriisi siit Vassiljevi sõnul oodata ei maksa, rahandusminister Jürgen Ligi kinnitas samuti, et riigieelarve osas on üldine kokkulepe saavutatud. «Eks ta ole kogemuste küsimus, kas kõik tajuvad, kuidas koosolekutel kokku lepitakse ja kuidas kokkuleppeid vormistatakse, aga leppisime küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles