Erkki Raasuke tõusis Eesti Energia nõukogu esimeheks

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV panga nõukogu esimees Erkki Raasuke.
LHV panga nõukogu esimees Erkki Raasuke. Foto: Peeter Langovits/ Postimees

„Esimene koosolek on just lõppenud ja kinnitan, et nõukogu on täis töötahet,” vahendas energiafirma pressiteenistus Raasukese esimest sõnumit uues ametis.

Eesti Energia nõukogu liige Kalle Palling teatas Twitteri vahendusel, et nad valisid just Eesti Energia nõukogu esimeheks Erkki Raasukese. „Nõukogu uue esimehena soovin kõigepealt avaldada tänu Eesti Energia nõukogust lahkunud liikmetele. Nõukogu pikaaegne juht Jüri Käo on olnud väga abivalmis ja toetav. Tänan ka Meelis Atoneni, Andres Saamet ja Olari Taali tehtud töö eest,” sõnas Raasuke.

Seni nõukogu juhtinud Jüri Käo lahkumisavalduse rahuldas rahandusminister Jürgen Ligi möödunud nädalal.

Erkki Raasuke nimetati Eesti Energia nõukogusse 1. augustil. Tema põhitööks on LHV Grupi juhtimine. Aastatel 2012-2013 töötas Raasuke majandus- ja kommunikatsiooniministri nõunikuna, olles samaaegselt ka Estonian Airi nõukogu esimees. Aastatel 1994-2011 töötas ta Swedbank grupis. Erkki Raasuke on omandanud majandusalase kõrghariduse Tallinna Tehnikaülikoolis.

Ühtlasi kinnitas nõukogu Eesti Energia auditikomitee uuenenud koosseisu. Komiteesse kuuluvad Kaie Karniol, Kalle Palling, Meelis Virkebau ja Märt Vooglaid. Auditikomitee on neljaliikmeline ning selle peamine ülesanne on nõukogu toetamine järelvalveküsimustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles