Veskimägi asub tänasest Eleringi juhina tööle

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Veskimägi.
Taavi Veskimägi. Foto: Peeter Langovits

Täna asub Eleringi OÜ juhatuse esimehena ametisse Taavi Veskimägi. Eleringi juhatuses jätkavad senised juhatuse liikmed Kalle Kilk ja Peep Soone.

Taavi Veskimägi sõnul soovib ta Eleringist kujundada toimiva elektrituru nurgakivi Eestis.

«Eleringi ülesanne on tagada elektrisüsteemi tehniline toimimine, varustuskindlus tarbijatele ja parimad ühetaolised tingimused kõigile turuosalistele. Lähiaastatel  on  Eleringi jaoks suurimad väljakutsed EstLink 2 merekaabli rajamine, reservvõimsuste välja arendamine ja eelduste loomine avaneva elektrituru kujunemiseks tugeva konkurentsiga turuks,» loetles Veskimägi.

«Teen omaltpoolt kõik, et soodustada võimalikult paljude erinevaid energiaallikaid kasutavate tootjate tekkimist koos elektrivõrgu tugeva integreerimisega  teiste riikide elektrivõrkudega. Olen turu ja ühenduste usku tagamaks elektri varustuskindlus Eestis majandusarengut toetava hinnaga,» ütles Veskimägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles