Saku Suurhall said lisaaega

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhall
Saku Suurhall Foto: Toomas Huik

Harju maakohus arutas esmaspäeval SEB Panga avaldust Rocca al Mare Suurhalli AS-i pankrotimenetluse algatamiseks, kohus andis osapooltele täiendavat aega kompromissi sõlmimiseks.

Harju maakohtu pressinõunik Kristina Ots ütles BNS-ile, et uut istungiaega esmaspäeval ei määratud ning seda tehakse vastavalt vajadusele.

Rocca al Mare Suurhalli mulluse majandusaasta aruande kohaselt sai ettevõte 2011. aastal 491 553 eurot kahjumit, mida on 18 protsenti vähem kui tunamullu. Ettevõtte müügitulu kahanes 2010. aasta 603 682 eurolt 581 400 euroni 2011. aastal.

Ettevõtte võlad seotud isikutega ulatusid 2,57 miljoni euroni, võlg SEB Pangale ulatus 1,6 miljoni euroni. SEB laenu tagastamise tähtaeg oli 2010. aastal.

Nii Tallinna linnale kui ka riigile kuulub suurhallist ligi 16 protsenti, OÜ Pivotal osalus ettevõttes on 68,6 protsenti.

Suurhalli nõukogu liikmeteks on Krediidiinfo andmetel Pivotaliga seotud Marcel Vichmann, Oliver Kruuda, Tarmo Porgand ja Margus Kastein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles