Arvo Nõges: kogu elu on investeering

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Nõges investeerimismessil Rahakompass 2012.
Arvo Nõges investeerimismessil Rahakompass 2012. Foto: Peeter Langovits

Kogu elu võib käsitleda kui investeeringut, kinnitas investor Arvo Nõges Tallinnas Nokia kontserdimajas toimuval investeerimismessil Rahakompass 2012.

Nõges selgitas, et autot ostes inimene valib seda hoolikalt. «Sa tahad saada mugavusi, mida see auto pakub. Sa ei võta sama mugavat, aga oluliselt kallimat,» lausus ta.

Sama juhtub Nõgese sõnul elukutset valides. «Ka siis sa mõtled tuleviku peale,» rääkis Nõges selgitades, et tegevus on suunatud sellele, et pingutus, mida sa hakkad tegema, väärtustuks millalgi hiljem.

Pärnu Konverentside juht Art Lukas tõdes, et investeerib sõltumatuse saavutamiseks. «Et ei sõltu sellest, mida ja millal tööandja sulle maksa,» ütles ta.

Misese Instituudi juhataja Paul Vahur lausus, et investeerimise eesmärk on raha väärtuse kasvatamine ajas. «Tahad et raha väärtus kasvaks. Ainult rahas hoides see paraku kulub vaikselt vähemaks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles