Teder annab IPO-le viimast lihvi

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Hillar Teder.
Ettevõtja Hillar Teder. Foto: Arhiiv.

Teist aastat järjest Äripäeva Rikaste TOPi võitnud Hillar Teder on jõudmas lõpusirgele Ukrainas kaubanduskeskusi omava ja arendava ettevõtte Arricano Trading Londoni börsile viimisega, kirjutab Äripäev.

«Me oleme praegu sellises seisus, et võib-olla läheme börsile juba sellel aastal,» ütles Teder eelmisel nädalal pärast Londonis toimunud nõupidamisi, mille peateema oli Arricano aktsiate avaliku esmaemissiooni ehk IPO korraldamine.

Arricano aktsionärid olid juba varem kokku leppinud, et ettevõte viiakse börsile 2012. aastal. Vahepeal lükati seda tähtaega edasi, kuid viimastel nädalatel toimunud nõupidamistel on päevakorda kerkinud ettevõtte aktsiate börsil noteerimine juba sel aastal.

Tederi asutatud Arricanol on Ukrainas viis kaubanduskeskuse arendust, millest kaks asuvad Kiievis ja teised mujal Ukrainas 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles