Hotellijuhid ütlevad Madonnale aitäh

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna "Sticky and Sweet" kontsert Maracana staadionil Brasiilias Rio de Janeiros.
Madonna "Sticky and Sweet" kontsert Maracana staadionil Brasiilias Rio de Janeiros. Foto: SERGIO MORAES/REUTERS

Madonna Eestisse tulek pole mitte ainult suursündmus 70 000 õnnelikule, kes kontserdipiletid soetada suutsid, vaid ka Tallinna hotellidele, mis on üheks ööks turistidest pungil.


«Kõik on müüdud,» ütleb Viru hotelli opereeriva SOKi kontserni kommunikatsioonijuht Kadri Lainas, kui kuuleb Madonna nime. Tema sõnul on tegemist nii suure staariga, kes toob ohtralt turiste ning neid jätkub paljudele pealinna hotellidele.

«Kui Tallinnas toimub midagi, mis laiemat huvi pakub, on hotellid täis,» tunnistas ka Nordic Hotel Forumi juht Feliks Mägus. Ta avaldas ka lootust, et kui kontsert läbi, voolavad turistid süda- ja vanalinna klubidesse ja baaridesse laiali ning toovad neilegi hea kasumi. «Tahaks loota, et ka meie teenuseid kasutatakse rohkem,»

Reval Hotelsi turundusdirektor Killu Maidla lisas, et kuna nõudlus tol ööl on nii suur, on ka hinnad vastavalt sellele tõusnud.

Madonna esineb Tallinnas 4. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles